اپل واچ به عنوان یکی از محبوب ترین گجت های پوشیدنی دنیا، بر خلاف تصور بسیاری، توانست جایگاه خوبی را در میان کاربران محصولات اپل کسب کند. اپل واچ و آیفون دو دستگاه هوشمند هستند که قابلیت همگام سازی دارند. این همگام سازی موجب ارتقا کارکرد هر دو دیوایس شده و کیفیت ارائه خدمات را بالا میبرد. سینک کردن اپل واچ با آیفون و یا در اصطلاح پیر کردن این دو گجت امری ساده است و فرایند پیچیده ای را به همراه ندارد اما نیاز به طی پروسه ای گام به گام دارد که در مقاله پیش رو این پروسه را به صورت مرحله به مرحله مورد بررسی قرار خواهیم داد.
نکات حائز اهیمت در سینک کردن اپل واچ با آیفون
برای سینک کردن اپل واچ با آیفون ابتدا لازم است مقدمات این کار را فراهم کنید. برای مثال ممکن است مدل گوشی شما قابلیت اتصال به اپل واچ را نداشته باشد. پس قبل از آموزش ست کردن اپل واچ با آیفون لازم است متذکر شویم که اپل واچ را تنها میتوان با مدل های آیفون 5 یا بالاتر سینک کرد. قبل از اتصال اپل واچ به آیفون مطمئن شوید که هم ساعت هوشمند و هم گوشی شما به آخرین نسخه سیستمعامل خود بروزرسانی شدهاند.
شما میتوانید آخرین نسخه سیستم عامل watchOS یعنی نسخه 6.1 را با هر نسلی از اپل واچ استفاده کرده و آن را با هر گوشی آیفون 6S یا جدیدتر که از iOS 13 بهره میبرد، پیر کنید. بلوتوث و وای فای را در گوشی خود روشن کنید؛ زیرا اتصال بین دو دستگاه از این طریق صورت میگیرد. در نهایت مطمئن شوید که هر دو دستگاه کاملا شارژ هستند یا آنها را هنگام Pair کردن، به شارژ وصل کنید.
نحوه سینک کردن اپل واچ با آیفون
1. اجرای اپلیکیشن اپل واچ
برای سهولت در امر سینک کردن اپل واچ با آیفون، اپل واچ را روی مچ دست ببندید و دکمه کناری دیوایس را فشرده و تا ظاهر شدن لوگوی اپل روی صفحه نمایشگر نگه دارید. آیفون را در نزدیک ترین حالت به اپل واچ نگه دارید تا پیام خوشآمد گویی برای ست کردن اپل واچ با آیفون را روی صفحه نمایش مشاهده کنید. اپلیکیشن اپل واچ را از گوشی اجرا کرده و گزینه Pair New Watch را انتخاب کنید. حال گزینه Start Pairing را برای وصل کردن اپل واچ به آیفون انتخاب کنید.
آیا می دانید: علت برعکس بستن اپل واچ روی دست چیست؟
2. Start Pairing
با لمس گزینه Start Pairing مرحله دوم از سینک کردن اپل واچ با آیفون آغاز میشود. نمایاب دوربین را به سمت اپل واچ خود بگیرید تا از این طریق دو دستگاه هوشمند به یکدیگر متصل شوند؛ در صورت ست شدن پیامی مبنی بر این اتصال دریافت خواهید کرد. اگر قبلا اپل واچ دیگری را به این گوشی وصل کرده بودید، صفحهای را مشاهده میکنید که از شما میخواهد یا ساعت را از یک فایل پشتیبان بازگردانی کنید و یا آن را به عنوان یک ساعت جدید استفاده کنید.
3. تنظیم امور جانبی
در صورتی که سینک کردن اپل واچ با ایفون با موفقیت انجام پذیرد، تنظیم امور جانبی آغاز میشود. در بخش اول اپل واچ از شما میخواهد که مشخص کنید ساعت هوشمند خود را به کدام یک از مچ دستتان خواهید بست. سپس محلی که ترجیح میدهید تاج دیجیتال در آن قرار بگیرد را مشخص کنید. در صفحه جدید، باید با قوانین اپل واچ موافقت کرده و تعیین کنید که میخواهید اطلاعات خود را با اپل برای کارهای تحلیلی به اشتراک بگذارید یا خیر.
4. تعیین رمز جدید
تعیین رمز جدید و اپل پی، آپدیت اپل واچ به صورت دستی یا خودکار، فعال بودن یا نبودن سیستم SOS و تشخیص افتادن از جمله انتخاب های بعدی شما هستند که برخی به صورت خودکار تنظیم میشوند. برای مثال اگر اپلیکیشن Health تشخیص دهد که سن شما 65 سال یا بیشتر است، ویژگی تشخیص افتادن به صورت پیشفرض فعال خواهد شد.
پیشنهاد سایت: اتصال ایرپاد به اپل واچ
5. نصب اپلیکیشن
در صفحه بعدی تعداد زیادی اپلیکیشن برای نصب به شما پیشنهاد خواهد شد که میتوانید همه اپلیکشین ها را نصب کنید و یا این مکان هم وجود دارد که به صورت گزینشی اپلیکیشن های دلخواه خود را انتخاب کنید و دستور به نصب آنها بدهید. بعد از نصب اپلیکیشن های مورد نیاز چند دقیقه صبر کنید تا فرایند سینک کردن اپل واچ با آیفون به درستی صورت گیرد. بعد از تکمیل این فرآیند، یک صفحه خوشامدگویی مشاهده خواهید کرد.
بررسی مشکل وصل نشدن اپل واچ به آیفون
در صورتی که اپل واچ شما به آیفون متصل نمیشود، دلایل مختلفی باعث این مشکل می شوند که خوشبختانه بسیاری از آنها با اقدامات ساده قابل حل هستند. در ادامه روشهای حل این مشکل را بیان می کنیم:
نزدیک کردن آیفون و اپل واچ:
یکی از دلایل رایج قطع اتصال، فاصله زیاد بین دو دستگاه است. اپل واچ و آیفون از طریق بلوتوث به یکدیگر متصل میشوند و اگر فاصله بیش از حد باشد یا گوشی در کیف یا محفظهای بسته قرار گیرد، سیگنال بلوتوث قطع میشود. بنابراین، اپل واچ و آیفون را در فاصله نزدیک به هم نگه دارید.
بخوانید: معرفی اپل واچ سری 9
بررسی تنظیمات بلوتوث:
اطمینان حاصل کنید که بلوتوث آیفون روشن باشد و دستگاه در حالت پرواز قرار نگرفته باشد. اگر همه چیز به نظر درست است، پیشنهاد میکنیم بلوتوث را خاموش و دوباره روشن کنید. برای این کار به بخش تنظیمات آیفون رفته و گزینه Bluetooth را غیرفعال و سپس فعال کنید.
آپدیت کردن سیستم عامل:
یکی از علتهای رایج قطع اتصال بین آیفون و اپل واچ، قدیمی بودن نسخه سیستمعامل یکی از دستگاهها است. برای بهروزرسانی سیستمعامل، ابتدا آیفون خود را به آخرین نسخه iOS بهروز کنید. برای اپل واچ نیز به اپلیکیشن Watch روی آیفون بروید و وارد بخش Software Update شوید تا آخرین نسخه watchOS را نصب کنید. اگر اپل واچ شما از نسخه watchOS 6 به بعد استفاده میکند، بهراحتی از طریق خود اپل واچ آن را بهروزرسانی کنید.
ریستارت کردن آیفون و اپل واچ:
گاهی اوقات خاموش و روشن کردن دستگاهها مشکلات نرمافزاری را برطرف کند. ابتدا آیفون خود را ریاستارت کنید و اگر مشکل حل نشد، اپل واچ را نیز خاموش و روشن کنید.
ریست کردن تنظیمات شبکه آیفون:
یکی از راههای دیگر برای حل مشکل، ریست کردن تنظیمات شبکه آیفون است. این کار باعث میشود که تنظیمات شبکه مانند وایفای و بلوتوث دوباره به حالت پیشفرض برگردد. برای این کار به تنظیمات آیفون رفته و گزینه Reset Network Settings را انتخاب کنید.
ریست کردن اپل واچ:
در صورتی که با روشهای قبلی مشکل حل نشد، اپل واچ خود را به تنظیمات کارخانه برگردانید. توجه داشته باشید که با این کار تمام اطلاعات موجود در اپل واچ پاک خواهد شد، بنابراین قبل از انجام این کار از اپل واچ خود بکاپ بگیرید. برای ریست کردن اپل واچ، به تنظیمات دستگاه رفته و گزینه Erase All Content and Settings را انتخاب کنید. سپس به آیفون خود بروید و از طریق اپلیکیشن Watch دستگاه را Unpair کنید تا دوباره بتوانید آن را به آیفون متصل کنید.
نمایندگی تعمیرات اپل
نمایندگی تعمیرات اپل اهمیت ویژه ای برای رضایت مشتریان خود قائل است و با در نظر گرفتن این امر به عنوان سرلوحه کار، خدمات متمایز و با کیفیتی را به متقاضیان این مرکز ارائه مینماید. دانش فنی تکنسین های این مجموعه با توجه به تغییرات و تکنولوژی های جدید به کار رفته در محصولات، آپدیت می شود. نمایندگی تعمیرات اپل همواره در تلاش است سطح کیفی خدمات خود را با کیفیت محصولات عرضه شده توسط این کمپانی همسان کند. از این رو سرویس های تعمیری خود را مطابق با استاندارد های روز دنیا به روز رسانی میکند.