هنوز یک هفته از خبر آپدیت جدید توییتر که قرار است آن را به ایکس X تبدیل کند نگذشته است. ایلان ماسک مالک این برنامه محبوب اعلام کرد که تمام مشخصات این برند از جمله نام و لوگوی قدیمی توییتر را تغییر خواهد داد و امکانات ویژه ای به آن اضافه خواهد کرد.
با این حال اکثر کاربران ایرانی و خارجی توییتر به این تصمیم اعتراض کردند و حالا تلفنی که هنوز پرنده شاد و بانشاط توییتر روی صفحه اش نقش بسته، ارزشی بیش از یک میلیارد تومان پیدا کرده است! به ادامه این خبر از نمایندگی اپل توجه کنید تا دلیل بالارفتن قیمت آیفون با تغییر لوگوی توییتر را شرح دهیم.
آیفون و لوگوی قدیمی توییتر
آن دسته از کاربران آیفون که توییتر خود را به روز رسانی کردند متوجه یک نکته شدند. لوگوی قدیمی توییتر جای خود را به ایکس داد، اما آیفون اجازه نمی دهد نام هیچ برنامه ای کمتر از دو کاراکتر باشد. به همین دلیل نام توییتر حداقل در برخی از آیفون ها هنوز توییتر است؛ حتی اگر لوگوی آن به ایکس تغییر یافته باشد.
در نهایت مساله این است که باید دید چند نفر از کسانی که آیفون توییتری خود را با قیمت های عجیب برای فروش گذاشته اند موفق به فروش آن می شوند؟ آیا لوگوی قدیمی توییتر چند هزار دلار ارزش دارد؟
آیفون 11، 25 هزار دلار ناقابل!
اولین بخش از توییتر که شاهد اصلاحات اساسی آقای ماسک بود نسخه وب این برنامه بود. همین چند روز پیش هم آپدیت مخصوص اندروید و iOS روی گوگل پلی و اپ استور منتشر شدند. شاید کسانی که ماجرای بازی محبوب Flappy Bird را نشنیده بودند از این خبر بیشتر تعجب کنند، اما به هر حال یک آیفون 11 که هنوز لوگوی قدیمی توییتر روی آن دیده می شود در eBay 25 هزار دلار قمیت گذاری شده است.
افراد دیگری هم هستند که آیفون های خود را با قیمت های بالاتر از حد انتظار در پلتفرم های مختلف به فروش گذاشته اند. فلپی برد یک بازی اعتیاد آور بود که سال 2014 از Google play و App Store حذف شد. بعد از این اتفاق نیز افرادی که هنوز این بازی را روی گوشی های خود داشتند آن ها را با قیمت های عجیبی فروختند.
چرا لوگوی قدیمی توییتر به X تبدیل می شود؟
در سال 1990 میلادی مالک حال حاضر توییتر (یا ایکس!) در جایگاه اینترن بانک نووا اسکوتیا (Nova Scotia) روزی 14 دلار درآمد داشت. ماسک در آن زمان یک ایده بزرگ داشت که می توانست اسم بانک محل کارش را برای همه جهان به یک اسم آشنا تبدیل کند.
او در مقابل این ایده تنها انتظار یک دلار افزایش حقوق داشت، اما ایده اش علی رغم استقبال رییس بانک توسط مدیر عامل رد شد.
ماسک بانک ها را پولدارهای احمق خطاب کرد و با سه شریک خود وارد یک پروژه بزرگ شد. او می خواست کاری کند که جا به جا کردن پول، وام گرفتن، بررسی مانده حساب، خرید اینترنتی و سرمایه گذاری که ساعت ها و گاهی روزها طول می کشیدند با چند کلیک ساده انجام شوند.
او این پروژه را انجام داد و ما حالا آن را به نام PayPal می شناسیم. سال 2002 eBay این برنامه را از آن ها یک و نیم میلیارد دلار خریداری کرد.
با این حال ماسک هنوز رویای “X means everything” یا ایکس یعنی همه چیز را در سر دارد و حالا دست روی توییتر گذاشته است. برای ماسک لوگوی قدیمی توییتر اهمیت چندانی ندارد و درصدد احیای رویای بیست ساله اش است.