جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری
  • خانه
  • مقالات
  • آموزش ترفندهای پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون

آموزش ترفندهای پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون

اکثر کاربران همیشه اهمیت خاصی به حریم شخصی و افزایش امنیت فضای کاربری خود می دهند و از این رو همیشه به دنبال روش ها و ترفندهایی برای افزایش امنیت حریم شخصی گوشی های شان هستند. این مورد در خصوص گوشی های آیفون کمی حساس تر می شود، چرا که بسیاری بر این باورند اپل برای رمز گذاشتن روی برنامه ها محدودیت دارد. اما کاربران گوشی های آیفون می توانند با استفاده از روش هایی متعدد، با پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون خود، امنیت کاربری را افزایش داده و مانع دسترسی افرادی دیگر به برنامه های نصب شده روی گوشی خود شوند. 

برای قفل گذاری روی برنامه های آیفون بسته به قابلیت های دستگاه می توان هم از پسورد و هم از گزینه های تاچ آیدی و فیس آیدی برای قفل کردن برنامه ها استفاده کرد. از همه مهم تر این که می توان این کار را بدون نیاز به جیلبریک کردن آیفون نیز انجام داد. 

در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا روش های پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون را مورد بررسی قرار دهیم. برای آموزش های بیشتر در خصوص گوشی آیفون خود می توانید به مقاله بهترین ترفندهای موبایل اپل که باید بدانید، مراجعه کنید.

آموزش ۹ روش قفل و پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفو

روش های پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون

به صورت کلی می توان از چند روش برای رمز گذاشتن روی برنامه های آیفون استفاده کرد. برخی از این روش ها، قابلیت هایی است که در خود آیفون در دسترس است و مابقی برنامه هایی است که می توان از آنها استفاده کرد. نکته مهم این که نرم افزار های پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون در بسیاری از مواقع به جیلبریک کردن آیفون نیاز دارد. مهم ترین روش ها شامل موارد زیر می شود:

  • استفاده از گزینه های قفل پیش فرض خود گوشی آیفون
  • استفاده از گزینه اسکرین تایم
  • قفل گذاری با برنامه برنامه Barclays
  • رمز گذاری با برنامه برنامه mSpy
  • استفاده از Guided Access برای رمز گذاشتن روی آیفون
  • قفل گذاری روی برنامه های آیفون با استفاده از برنامه Folder Lock
  • استفاده از برنامه های شخص ثالث برای رمز گذاشتن روی برنامه های آیفون

این مقاله کاربردی را از دست ندهید : بهترین ترفندهای موبایل اپل که باید بدانید!

پسورد گذاشتن روی برنامه ها با برنامه های پیش فرض گوشی

قفل پیش فرض در آیفون گزینه ای است که می توان از آن برای رمز گذاشتن روی برنامه ها استفاده کرد. این گزینه در بخش تنظیمات آیفون و قسمت Touch ID & Passcode در دسترس است. علاوه بر این در نسخه های مختلف iOS از قابلیت های مختلفی برای محدودیت دسترسی به برنامه ها استفاده می شود. برای مثال در نسخه iOS 11 کاربران می توانند پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون و محدودیت دسترسی به برنامه ها را از طریق گزینه Restriction انجام دهند. علاوه بر این گزینه های تاچ آیدی و فیس آیدی که گزینه های قفل پیش فرض در گوشی های آیفون هستند را می توان برای برخی از برنامه ها مانند دراپ باکس، سیری، safari یا واتس آپ فعال کرد.

پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون با برنامه های پیش فرض

روش پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون با اسکرین تایم

یکی از روش های کاربردی برای پسورد گذاشتن روی آیفون، استفاده از قابلیت screen time در این گوشی هاست. این قابلیت جدیدی است که در iOS 12 در اختیار کاربران قرار داده شده تا بتوانند به این طریق برنامه های خود را قفل کرده و نحوه دسترسی به آنها را مدیریت کنند. برای استفاده از این گزینه باید وارد تنظیمات گوشی آیفون شد و در ان جا اسکرین تایم را انتخاب کرد. صفحه باز شده را به پایین اسکرول کرده و در آن جا با انتخاب گزینه use screen time passcode، برای اسکرین تایم passcode مد نظر را وارد کرده و در ادامه گزینه App Limits را انتخاب نمایید. حال باید مدت زمان و برنامه هایی که قصد محدود کردن دسترسی به آنها را دارید را انتخاب کرده تا به این ترتیب قفل گذاری روی برنامه های آیفون از طریق اسکرین تایم فعال شود. به این ترتیب باید برای دسترسی به هر یک از این برنامه ها با وارد کردن passcode انتخابی برای اسکرین تایم، وارد برنامه ها شد.

روش پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون با اسکرین تایم

پسورد گذاشتن روی آیفون با برنامه Barclays

یکی دیگر از گزینه های موجود برای پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون، استفاده از برنامه Barclays است. این برنامه اختصاصی برای مدیریت حرفه ای حساب کاربری طراحی شده است و با نصب آن می توان برنامه های مختلف روی آیفون را مدیریت و رمزگذاری کرد. این برنامه به قابلیت تاچ آیدی و فیس آیدی مجهز است و بسته به مدل گوشی می توان از هر یک از این گزینه ها برای رمزگذاری روی برنامه های آیفون استفاده کرد. البته امکان استفاده از این برنامه برای تمامی کاربران وجود ندارد و این برنامه تنها در مناطق به خصوصی قابل استفاده است.

پسورد گذاشتن روی آیفون با برنامه Barclays

رمز گذاشتن روی برنامه های آیفون با برنامه mSpy

برنامه mSpy، گزینه کاربردی دیگری است که کاربران گوشی های آیفون می توانند از آن برای پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون استفاده کنند. این برنامه کاربردی بعد از نصب امکان قفل کردن تمامی برنامه ها، خصوصا پلتفرم های پیام رسان را به کاربران می دهد تا به این ترتیب بتوانند امنیت حریم کاربری خود را افزایش دهند. تنظیمات این برنامه بسیار ساده است و تنها با ایجاد یک حساب کاربری در آن می توان از گزینه های مختلف در دسترس در این نرم افزار استفاده کرد. با ایجاد یک حساب کاربری در برنامه و وارد شدن به آن از طریق مرورگر کامپیوتر، می توان از طریق گزینه Block Applications، لیست برنامه هایی که می خواهید دسترسی به آنها محدود شده و قفل شوند را انتخاب کنید.

رمز گذاشتن روی برنامه های آیفون با برنامه mSpy

رمز گذاری روی برنامه های گوشی آیفون با استفاده از Guided Access

برای پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون گزینه در دسترس بعدی، قابلیت Guided Access است. این قابلیت نیز در خود گوشی در دسترس است و با فعال کردن آن در بخش تنظیمات آیفون می توان برای هر برنامه یک کلمه عبور را تعیین کرد. به این ترتیب با استفاده از قابلیت Guided Access در آیفون می توان برنامه هایی که قصد قفل کردن آنها را دارید را انتخاب کرده تا از این به بعد تنها با وارد کردن کلمه عبور بتوان به آن برنامه ها دسترسی پیدا کرد.

رمز گذاری روی برنامه های آیفون با استفاده از Guide

رمز گذاری روی برنامه های آیفون با استفاده از برنامه Folder Lock

یکی دیگر از برنامه هایی که می توان از آن برای پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون استفاده کرد، برنامه Folder Lock است. این برنامه البته تنها برای پسورد گذاشتن روی برنامه هایی مانند گالری و عکس ها، لیست مخاطبان، برنامه فایل های صوتی ضبط شده و نوت ها قابل استفاده است.

رمز گذاری روی برنامه های آیفون با استفاده از برنام

استفاده از نرم افزارهای شخص ثالث برای رمز گذاری روی برنامه ها

روش دیگری که می توان از آن برای پسورد گذاشتن روی برنامه های آیفون استفاده کرد، نصب و استفاده از یک سری نرم افزارهای شخص ثالث است. این برنامه ها می توانند به صورت اختصاصی برای قفل گذاری روی برنامه های آیفون مورد استفاده قرار بگیرند. از جمله مهم ترین و کاربردی ترین نرم افزارهایی که در این خصوص می توان از آنها استفاده کرد می توان به برنامه های Lock opus، Bio protect و App Locker اشاره کرد. این برنامه ها البته به صورت رایگان در دسترس نیستند و برای کار با آنها باید هزینه ای را پرداخت کرد. نکته دیگر این که استفاده از این نرم افزارهای قفل گذاری روی برنامه ها منوط به این است که ابتدا گوشی آیفون مورد نظر جیلبریک شده باشد که قطعا انجام این کار توصیه نمی شود.